Siemens Visitor Centre

The design solution divided the Siemens Power Transmission Visitor Centre into three areas: a business introduction area, a high voltage zone and a medium voltage zone. Electronic "flip page" sensors and touch screens presented the history of Siemens. In addition, a model wall with thousands of LED bulbs completed the highly interactive educational presentation. The space also contained a VIP conference room.

A multimedia interactive system was skilfully integrated into the environment through the use of metallic materials, brushed stainless steel flooring, kick panels and exhibit cabinets. Glass exhibit cabinets and acrylic lacquered light boxes were used throughout the space.

The creative solution was delivered on time as a result of dedicated team efforts to overcome the various challenges.



Click here to find out how to activate your brand.

Brand
Siemens
Case
Siemens Visitor Centre
Location
Shanghai